Roliga beräkningar om kroppen

Här finns roliga uträkningar om kroppen som kanske inte alltid har en vetenskaplig förankring. Du kan tex räkna ut hur stor snopp du hade haft om du varit man, eller hur stora bröst du hade haft om du varit kvinna.


Kalkyler under denna kategori

Andra kategorier under samma huvudkategori

Tipsa om en kalkyl eller beräkning

Vi vill ständigt utöka den här sidan med nya kalkyler så har du tips på en beräkning eller någon typ av kalkyl du skulle vilja ha här så tipsa i rutan nedan. Uträkningen kan vara på en annan hemsida eller bara något du tycker borde beräknas.


Denna sida har utgått

KalkyleraMera.com är bara en gammal version av KalkyleraMera.se och finns bara kvar i denna gamla version för att några hellre vill använda de gamla kalkylerna. Sidan supportas inte och kan ha trasigheter, kalkylerna ses inte över osv. Vi ser helst att du använder den riktiga sidan KalkyleraMera.se.

Bra presenttips

Hitta specialanpassade och annorlunda presenttipsPresenttips.com. Ange ålder, pris, intressen med mera och få ett presenttips som passar just den personen!

Gratiskurser

Hitta gratis språkkurser, nätkurser i Excel och andra typer av gratis nätkurser på Nätkurser.se.

Räknare

Det har nu gått 14 år, 3 månader, 15 dagar, 11 timmar och 50 minuter sedan KalkyleraMera.se lanserade möjligheten att skapa räknare pÃ¥ webben!

Skaffa en sån här räknare!