Vi sparar inga uppgifter

På kalkyleramera.com sparar vi inga uppgifter som är direkt relaterade till en person. Vi sparar inga IP-nummer, sparar aldrig personnummer.

Det enda som sparas är delar av dina resultat, och då bara temporärt under rubrikerna "Alldeles nyss" osv på första sidan. När nya resultat beräknas så tas de allteftersom bort fullständigt. I de fåtal tester där man anger sitt namn anges bara förnamnet under denna rubrik.

Undantaget: Google cookies

Annonser från tredjepartsföretag (Google) visas på vår webbplats när du besöker den. Detta företag kan använda information (med undantag av namn, adress, e-postadress och telefonnummer) om dina besök på denna och andra webbplatser för att kunna visa annonser om varor och tjänster som du kan tänkas vara intresserad av. Om du vill ha mer information om detta och hur du kan förhindra att denna information används av dessa företag se NAI.

Denna sida har utgått

KalkyleraMera.com är bara en gammal version av KalkyleraMera.se och finns bara kvar i denna gamla version för att några hellre vill använda de gamla kalkylerna. Sidan supportas inte och kan ha trasigheter, kalkylerna ses inte över osv. Vi ser helst att du använder den riktiga sidan KalkyleraMera.se.

Bra presenttips

Hitta specialanpassade och annorlunda presenttipsPresenttips.com. Ange ålder, pris, intressen med mera och få ett presenttips som passar just den personen!

Gratiskurser

Hitta gratis språkkurser, nätkurser i Excel och andra typer av gratis nätkurser på Nätkurser.se.

Räknare

Det har nu gått 14 år, 3 månader, 15 dagar, 11 timmar och 32 minuter sedan KalkyleraMera.se lanserade möjligheten att skapa räknare pÃ¥ webben!

Skaffa en sån här räknare!