Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/72/150672/kalkyleramera.com/public_html/inc_db.php on line 15 Räkna ut T.M.I. (snoppstorlek enligt South Park)
 

Räkna ut din T.M.I. (snoppstorlek enligt SouthPark)

I South Park-avsnittet "T.M.I." blir det en folkstorm när killarna i klassen tror att skolan har mätt deras snoppar. Till slut försöker Mr Marsh (Stan's pappa) reda ut att man helt enkelt inte "bara mäter" eftersom längden inte är viktig utan att det är "TMI"-värdet som är det viktiga att beräkna eftersom det tar hänsyn till diameter osv. Detta leder till en folkstorm där olika teorier vägs mot varandra. Se avsnittet inom kort på SouthParkStudios.se.

Här kan du hursomhelst beräkna din TMI, om det ens är möjligt, eller vad du ska använda det till överlåts till dig som beräknar. Värdet är i alla fall enligt Stan Marsh's formel. Frågor om hur man mäter vikt (eller om pounds verkligen är rätt mått att mäta i) kan ställas till Stans pappa. Beräkningen bygger på den första formeln Mr Marsh tar fram i klassrummet.

Du kan använda konverteraren för att omvandla cm till inches osv.

Snoppens längd: inches
Snoppens diameter: inches
Snoppens vikt (!): ounces (1 ounce c:a 28 g)
Snoppens omkrets: inches
Vinkeln på toppen: grader


Relaterade kalkyler

Några slumpade kalkyler

Denna sida har utgått

KalkyleraMera.com är bara en gammal version av KalkyleraMera.se och finns bara kvar i denna gamla version för att några hellre vill använda de gamla kalkylerna. Sidan supportas inte och kan ha trasigheter, kalkylerna ses inte över osv. Vi ser helst att du använder den riktiga sidan KalkyleraMera.se.

Bra presenttips

Hitta specialanpassade och annorlunda presenttipsPresenttips.com. Ange ålder, pris, intressen med mera och få ett presenttips som passar just den personen!

Gratiskurser

Hitta gratis språkkurser, nätkurser i Excel och andra typer av gratis nätkurser på Nätkurser.se.

Räknare

Det har nu gått 11 år, 11 månader, 17 dagar, 14 timmar och 47 minuter sedan KalkyleraMera.se lanserade möjligheten att skapa räknare pÃ¥ webben!

Skaffa en sån här räknare!