Om kalkyleramera.com

kalkyleramera.com är skapad av Wall Cloud Productions, vilket är synonymt med mig Christoffer. Jag startade sidan 2009 då jag tyckte det saknades en sida på nätet som innehöll alla de vanligaste beräkningarna man behöver i vardagen, sen kompletterade jag med lite roliga uträkningar bara för att. Jag fyller på med nya beräkningar lite nu och då, framförallt via tipsen jag får in, även om det kan ta lite tid mellan varven.

Jag driver även ett flertal andra mindre sidor som denna, tex. Nätkurser.se och Intervjuaren.se. Säg gärna till om det är något du undrar över på info@kalkyleramera.com.

Denna sida har utgått

KalkyleraMera.com är bara en gammal version av KalkyleraMera.se och finns bara kvar i denna gamla version för att några hellre vill använda de gamla kalkylerna. Sidan supportas inte och kan ha trasigheter, kalkylerna ses inte över osv. Vi ser helst att du använder den riktiga sidan KalkyleraMera.se.

Bra presenttips

Hitta specialanpassade och annorlunda presenttipsPresenttips.com. Ange ålder, pris, intressen med mera och få ett presenttips som passar just den personen!

Gratiskurser

Hitta gratis språkkurser, nätkurser i Excel och andra typer av gratis nätkurser på Nätkurser.se.

Räknare

Det har nu gått 14 år, 3 månader, 15 dagar, 10 timmar och 55 minuter sedan KalkyleraMera.se lanserade möjligheten att skapa räknare pÃ¥ webben!

Skaffa en sån här räknare!