Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/72/150672/kalkyleramera.com/public_html/inc_db.php on line 15 Räkna ut odds för spel och pokerrelaterade saker.
 

Beräkna pokerodds mm

Om det är någon del av ens vardag där man räknar så är det vid spel och dobbel. Eller tvärtom, man kanske allra helst vill undvika att veta vad ens odds är ibland! För er som vill veta pokerodds, chansen att vinna på lotto etc. så är det här du hittar det.


Kalkyler under denna kategori

  • Pokeroddskalkylator

    Räkna ut oddsen för att få en viss hand utifrån en given hand. Kalkylatorn fungerar för Texas Hold-em och många andra pokerspel.

  • Lotteriodds-kalkylator

    För lotterier av typen Keno eller liknande kan man räkna ut sina odds här.

Andra kategorier under samma huvudkategori

Testa oddsen

Om du känner dig sugen på att testa oddsen på en riktig spelsajt så är Expekt.com och Svenska spel några säkra och kända sajter med poker, oddset etc.

Tipsa om en kalkyl eller beräkning

Vi vill ständigt utöka den här sidan med nya kalkyler så har du tips på en beräkning eller någon typ av kalkyl du skulle vilja ha här så tipsa i rutan nedan. Uträkningen kan vara på en annan hemsida eller bara något du tycker borde beräknas.


Denna sida har utgått

KalkyleraMera.com är bara en gammal version av KalkyleraMera.se och finns bara kvar i denna gamla version för att några hellre vill använda de gamla kalkylerna. Sidan supportas inte och kan ha trasigheter, kalkylerna ses inte över osv. Vi ser helst att du använder den riktiga sidan KalkyleraMera.se.

Bra presenttips

Hitta specialanpassade och annorlunda presenttipsPresenttips.com. Ange ålder, pris, intressen med mera och få ett presenttips som passar just den personen!

Gratiskurser

Hitta gratis språkkurser, nätkurser i Excel och andra typer av gratis nätkurser på Nätkurser.se.

Räknare

Det har nu gått 13 år, 1 månad, 18 dagar, 12 timmar och 52 minuter sedan KalkyleraMera.se lanserade möjligheten att skapa räknare pÃ¥ webben!

Skaffa en sån här räknare!