Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/72/150672/kalkyleramera.com/public_html/inc_db.php on line 15 Förhållande-kalkylatorn (Alla Hjärtans Dag-kalkylatorn
 

Förhållande-kalkylator till Alla Hjärtans Dag

Denna kalkylator räknar inte bara ut hur länge ni har varit tillsammans utan även hur stor chans ni har att hålla ihop. Men det är inte slut där, kalkylatorn har även tillgång till en spåkula som kan ta reda på hur länge till ni kommer att vara tillsammans, och om ni gör slut - så varför.

Skriv in den första personens namn (inklusive mellannamn):
Skriv in den andra personens namn (inklusive mellannamn):
När blev ni tillsammans:
tex, 2010-01-05 eller 1997-12-25


Denna kalkyl presenteras av Presenttips.com som har annorlunda och roliga Alla Hjärtans Dag-presenter.

Rapportera trasig kalkyl | Senast uppdaterad: 2010-02-13

Relaterade kalkyler

Några slumpade kalkyler

Denna sida har utgått

KalkyleraMera.com är bara en gammal version av KalkyleraMera.se och finns bara kvar i denna gamla version för att några hellre vill använda de gamla kalkylerna. Sidan supportas inte och kan ha trasigheter, kalkylerna ses inte över osv. Vi ser helst att du använder den riktiga sidan KalkyleraMera.se.

Bra presenttips

Hitta specialanpassade och annorlunda presenttipsPresenttips.com. Ange ålder, pris, intressen med mera och få ett presenttips som passar just den personen!

Gratiskurser

Hitta gratis språkkurser, nätkurser i Excel och andra typer av gratis nätkurser på Nätkurser.se.

Räknare

Det har nu gått 12 år, 9 månader, 11 dagar, 16 timmar och 48 minuter sedan KalkyleraMera.se lanserade möjligheten att skapa räknare pÃ¥ webben!

Skaffa en sån här räknare!