Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/72/150672/kalkyleramera.com/public_html/inc_db.php on line 15 Kalkyl - Vilket är det högsta budet jag kan lägga på bostaden?
 

Räkna ut det högsta budet du kan lägga på en bostad

Beräkna det högsta budet du kan (eller bör) lägga för att få en viss kostnad eller utgift per månad.

Skillnaden mellan utgiftstak och kostnadstak är att utgiftstak är hur mycket pengar som lämnar ditt konto varje månad. Kostnadstak är vad lägenheten egentligen kostar efter skatteavdrag (mostvarande en hyra).

Uppskattat värde på min nuvarande bostad:
Summan av mitt bolån idag:
Kontanter jag kan lägga till:
Ränta att räkna på: %
Mitt utgiftstak: kr
alt. Mitt kostnadstak: kr
Månadsavgift på prospektet: kr


Mer info om denna kalkyl

Om du ska köpa en bostad så är du säkert inte ensam om att vara lite nervös inför budgivningen vid bostadsköpet. Det är lätt att dras med i den snabba budgivningen och lägga ett bud på bostaden som kanske inte riktigt är vad du har råd med. Den här beräkningen hjälper dig att beräkna hur mycket du egentligen har råd att bjuda på bostaden utifrån givna förutsättningar, om hur mycket du har råd att betala per månad, hur mycket du får för din nuvarande bostad etc. Beräkningen är tagen med tillstånd från Köpa Bostad-guidens bolånekalkyl.

Relaterade kalkyler

Några slumpade kalkyler

Denna sida har utgått

KalkyleraMera.com är bara en gammal version av KalkyleraMera.se och finns bara kvar i denna gamla version för att några hellre vill använda de gamla kalkylerna. Sidan supportas inte och kan ha trasigheter, kalkylerna ses inte över osv. Vi ser helst att du använder den riktiga sidan KalkyleraMera.se.

Bra presenttips

Hitta specialanpassade och annorlunda presenttipsPresenttips.com. Ange ålder, pris, intressen med mera och få ett presenttips som passar just den personen!

Gratiskurser

Hitta gratis språkkurser, nätkurser i Excel och andra typer av gratis nätkurser på Nätkurser.se.

Räknare

Det har nu gått 11 år, 11 månader, 17 dagar, 15 timmar och 32 minuter sedan KalkyleraMera.se lanserade möjligheten att skapa räknare pÃ¥ webben!

Skaffa en sån här räknare!